AANVULLENDE DIENSTEN
THE OFFICE ROOM | MEUBELEN
Kantoormeubelen huren
Het huren van kantoormeubelen is een aanvullende dienst die niet verplicht is om af te nemen tenzij het gaat om een Start-Up Campus werkplek. De juiste kantoorinrichting zorgt niet alleen voor de juiste sfeer maar ook voor werkgemak. Een Arbo gekeurde bureaustoel is wanneer u langer dan 4 uur per dag zit een 'must' wanneer u de juiste werkhouding wilt aannemen.
Kantoormeubelen kunt u huren maar uiteraard ook kopen. Heeft u interesse in kantoormeubelen dan kunnen wij u in contact brengen met Brain Works Facilities, gevestigd in Amsterdam. Zij hebben verschillende grote hoeveelheden gebruikte en nieuwe meubels op voorraad en leveren de meubelen tot in uw kantoor.

Een standaard werkplek bestaat uit een bureau, een bureaustoel en een ladeblok. Per twee werkplekken wordt een archiefkast geadviseerd. Ook is het mogelijk om ander kantoormeubilair te huren zoals een vergadertafel met stoelen. De prijs van een complete werkplek is 40,00 euro ex. BTW per maand.

Wilt u uw kantoor of vergaderruimte verder aankleden, ook dit is mogelijk bij BWF. Zij leveren ook banken, tafels, planten, whiteboards, flipovers, schilderijen, etc. Interesse, mail ons, wij maken een afspraak voor u.
Informatie