THE OFFICE ROOM | Amsterdam Amstel

 • Amsterdam Amstel Business Park

  Het Office Center Amsterdam Amstel ligt naast de ringweg A10 bij afslag S111 en is uitstekend bereikbaar.

  De afstanden richting verschillende plaatsen is als volgt: (bron: Google maps)

  0.5 kilometer | ring A10 Amsterdam - afslag S111

  4.6 kilometer | centrum Amsterdam

  7.6 kilometer | centrum Amstelveen

  15.5 kilometer | vliegveld Schiphol

  22.9 kilometer | centrum Zaandam

  25.8 kilometer | centrum Haarlem

  29.1 kilometer | centrum Almere

 • Openbaar - en eigenvervoer

  Office Center Amsterdam Amstel ligt op loopafstand van een busstation en het NS station Amsterdam Amstel. Het Office Center ligt direct naast de op - en afrit S111 aan de A10, hierdoor is het Office Center ook uitstekend bereikbaar met eigenvervoer zoals auto.

  In de directe omgeving bevinden zich een aantal eetgelegenheden die lopend, met openbaar vervoer en met eigenvervoer uitstekend bereikbaar zijn.

  In de nabije omgeving vindt u het volgende: Bastion Hotel, Mercure Hotel, Metro Overamstel, de Macro, Amsterdam Arena, winkelcentrum Amsterdamse Poort en Diemen centrum.

  Bank/ pin mogelijkheid in de buurt: 700 meter - ABN AMRO | 1.6 kilometer - ING BANK

  Openbaar vervoer reisplanner (klik hier)

 • Bijna 1.200m2 kantoorruimte

  Office Center Amsterdam Amstel heeft 11 kantoorruimtes en 24 parkeerplaatsen. Het gehele Office Center is begin 2015 verbouwd en heeft een 'industrie look' met een grijze gietvloer, witte wanden en een betonnen plafond. Het kantoorpand bestaat uit drie lagen incl. de begane grond. In het kantoorpand bevindt zich een lift.

  Het kantoorpand biedt ruimte voor minimaal 100 personen en is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor haar huurders geopend. Vanaf 01 oktober 2015 zijn er geen kantoorruimtes meer beschikbaar. Alle kantoorruimtes zijn voor minimaal 12 maanden verhuurd. Heeft u interesse in kantoorruimte(s) in deze regio van Amsterdam, neem dan per mail contact met ons op. Ons mailadres is: info@theofficeroom.nl.

  Bent u een vastgoed eigenaar of beheerder van een kantoorpand in deze regio van Amsterdam en heeft u leegstand. Wij gaan graag met u in gesprek omtrent het plaatsen van nieuwe huurders in uw kantoorpand. Voor deze regio hebben wij gemiddeld 2 tot 4 potentiele huurders per maand.

 • Kantoorruimte(s) met - of zonder meubels

  De kantoorruimtes worden standaard zonder kantoormeubelen opgeleverd. De kantoorruimtes kunnen door een extern bedrijf worden ingericht met kantoormeubelen die u op maandelijkse basis kunt huren.

  Een werkplek bestaat uit een bureau, bureaustoel, ladenblok en archiefkast. Overige kantoormeubelen zijn ook te huur zoals een vergadertafel, vergaderstoelen, whiteboard, lampen, planten, etc. Heeft u geen interesse in het huren van kantoormeubelen maar wel in kopen, ook dit is mogelijk. Onze kantoormeubelen leverancier heeft nieuwe - en gebruikte kantoormeubelen. Wilt u meer informatie, mail dan naar info@theofficeroom.nl.

  De kantoorruimtes in het Office Center hebben allemaal een andere afmeting. Het minimale aantal vierkante meters van een kantoor is netto 15m2 en biedt ruimte voor 2 werkplekken. Gemiddeld wordt er gerekend met een netto vloeroppervlakte van 7-8m2 per werkplek. De maandelijkse verhuurprijs van alle kantoorunits is incl. alle servicekosten excl. optionele diensten zoals internet, telefonie, meubelen en parkeren. In Office Center Amsterdam Amstel begint de huurprijs bij 325,00 euro incl. servicekosten ex. BTW per maand.

  Aanvullend: minimale huurtermijn is drie maanden. De borgsom is 1 maand incl. servicekosten incl. BTW.

 • Vergaderruimte(s) huren

  Office Center Amsterdam Amstel heeft geen vergaderruimtes beschikbaar. Alle kantoorruimtes en vergaderruimtes in het Office Center zijn verhuurd.

  Bent u op zoek naar vergaderruimte mogelijkheden, kijk dan op: vergaderzaalboeken.nl (klik hier)

  De vergaderruimtes zijn alleen te boeken door The Office Room huurders. De prijsstelling van de verschillende vergaderruimtes is afhankelijk van de locatie en de omvang van de vergaderruimte.

  Vergaderruimtes van onze zakelijke partners zoals WORK24 en SamSamOffices zijn wel tegen betaling voor iedereen toegankelijk.

  Alle vergaderruimtes zijn per uur, per dagdeel of per dag te boeken. De vergaderruimtes zijn alleen beschikbaar tijdens kantoortijden. De openingstijden van de verschillende vergaderruimtes is van 08:30 tot en met 18:30, dit i.v.m. de schoonmaakdiensten.

  Heeft u specifieke vergaderruimte wensen, mail dan naar: info@theofficeroom.nl. Wij helpen u graag verder.

 • Buiten - en binnen parkeren

  Alle Office Centers van The Office Room beschikken over parkeerplaatsen. Het aantal parkeerplaatsen is afhankelijk van de parkeernorm binnen een gemeente. Alle parkeerplaatsen zijn tegen een vaste financiele vergoeding per maand te huur. Het aantal verkrijgbare parkeerplaatsen voor uw bedrijf is afhankelijk van het aantal gehuurde vierkante meters.

  De parkeerplaats mogelijkheid is te onderscheiden in Binnen en Buiten parkeerplaatsen. In de regel hebben de parkeerplaatsen binnen een hogere huurprijs per maand. De minimale huurprijs van een parkeerplaats (buiten) is 30,00 euro ex. BTW per maand. In sommige gevallen is het mogelijk kosteloos op straat te parkeren zoals bij het Office Center Haarlem aan de Schiphol 1 in Haarlem.

  Alle parkeerplaatsen worden aan kantoorruimte huurders verhuurd tenzij er genoeg ruimte is op het parkeerterrein. Wanneer er voldoende parkeergelegenheid bij een kantoorpand is kunnen ook buitenstaanders een parkeerplaats huren. Hiervoor wordt een kortlopende overeenkomst afgesloten van 3 maanden met een doorlooptijd van 1 maand. Meer informatie vindt u op: wepark.nl (klik hier)